fredag 28 januari 2011

Hej på er!

Nu var det länge sen jag skev nåt här. Idag är det den 28 januari 2011. Jul, nyår och en massa party har flugit förbi! Vi har jobbar klart i Northampton med melonerna och efter det spenderades det en vecka i Lucky Bay med chefen och en vecka i Perth hos Tom och Flynn. Har träffat otroligt många nya vänner, men också vissa ovänner. Sånt händer. Man kan inte älska alla direkt.
Australian Day firades hemma på Central Avenue 216, Ingelwood med Tom och 15 nya vänner :) Vi spelade cricket, grillade, dansade och avslutade kvällen på taket av huset och njöt av alla fina fyrverkerier!
En annan kväll träffade vi familjen Cripps som har ett fint hur på andra sidan Perth och dom tog med oss på en mysig barbecue vid Foreshore. Den utsikten med alla skyskrapor som lyser upp när solen har gått ner är helt oslagbar!

Och idag, då var vi på väg till Bali! Finally! But, well the flight was cancelled.. Pga ett askmoln från Java som hade dragit in över hela Bali. Tack. Som tur var fick vi boka om biljetterna tills på söndag. Håller tummarna att askan har blåst bort tills dess! Det är andra gången ett askmoln ställer till det för oss när vi ska ut och flyga.

Så ikväll drog vi tillbaka till ungkarshuset i Ingelwood där det luktar allt annat än nystädat och rosor. Tänk er gammal snabbmat, disk sen en vecka tillbaka och halvfulla varma emuburkar (den billigasre ölsorten). Ingen dröm precis. Jag och fyra killar. Nepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar